Lietiniai su kumpiu
Gaunasi panašiai kaip nuotraukose.
Ingredientai
- kiaušiniai: 2
- nenugriebtas pienas: 300 mililitrų
- miltai: 100 gramų
- druska
- aliejus
- mėgstamas kumpis: 150-200 gramų
Gaminimo eiga
- Pirmiausia kumpį supjaustome labai plonais griežinėliais (arba galime pirkti jau supjaustytą).
- Tuomet elektriniu plaktuvu išplakame kiaušinius su druska.
- Supilame aliejų ir pieną, vėl gerai išplakame.
- Tuomet suberiame miltus ir dar kartą išplakame.
- Po samtį tešlos pilame į keptuvę su trupučiu įkaitinto aliejaus. Lietinius apkepame iš abiejų pusių.
- Galiausiai į kiekvieną lietinį įvyniojame po griežinėlius kumpio bei iškart valgome, kol karšti. Jei lietiniai gavosi dideli, perpjauname per pusę, tada įvyniojame kumpį. Tikras skanumėlis!
Pabaigai…
Perskaitykite visą receptą prieš pradėdami, kad įsitikintumėte, jog turite visus reikalingus ingredientus ir įrankius.