Lietiniai su kumpiu

Lietiniai su kumpiu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Gaunasi panašiai kaip nuotraukose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • kiaušiniai: 2
  • nenugriebtas pienas: 300 mililitrų
  • miltai: 100 gramų
  • druska
  • aliejus
  • mėgstamas kumpis: 150-200 gramų

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia kumpį supjaustome labai plonais griežinėliais (arba galime pirkti jau supjaustytą).
  • Tuomet elektriniu plaktuvu išplakame kiaušinius su druska.
  • Supilame aliejų ir pieną, vėl gerai išplakame.
  • Tuomet suberiame miltus ir dar kartą išplakame.
  • Po samtį tešlos pilame į keptuvę su trupučiu įkaitinto aliejaus. Lietinius apkepame iš abiejų pusių.
  • Galiausiai į kiekvieną lietinį įvyniojame po griežinėlius kumpio bei iškart valgome, kol karšti. Jei lietiniai gavosi dideli, perpjauname per pusę, tada įvyniojame kumpį. Tikras skanumėlis!

Pabaigai…

Perskaitykite visą receptą prieš pradėdami, kad įsitikintumėte, jog turite visus reikalingus ingredientus ir įrankius.
Recepto raktažodžiai Blynai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating