Lietiniai su lašišų įdaru
Mėgstate įvairius lietinius ir norite išbandyti naują receptą? Lietiniai su lašišų įdarunustebins Jus ir visą jūsų šeimą.
Ingredientai
- rūkyta lašiša arba marinuota lašiša: 100 g
- svogūnai
- tepamas sūrelis: 150 g
- grietinė: 100 ml
- citrinos sultys: 2 šaukštai
- muskatai: žiupsnelis
- druska
- Malti pipirai
- šviežios petražolių šakelės arba svogūnų laiškai
Gaminimo eiga
- Juostelėmis supjaustytą lašišą pašlakstykite citrinų sultimis.
- Smulkiai sukapokite svogūną, dėkite į sietelį ir perliekite verdančiu vandeniu.
- Gerai nuvarvinkite, sumaišykite su sūreliu ir grietine, pasūdykite, gardinkite muskatais, pipirais.
- Šiltą lietinį dėkite į nedidelį dubenėlį, ant viršaus tieskite lašišos juostelių, krėskite šaukštą sūrelio ir grietinės kremo ir petražolių šakele ar svogūno laišku blyną suriškite.
Pabaigai…
Nuotaika, kurią sukuriate virtuvėje, gali paveikti galutinio patiekalo skonį ir pristatymą.