Lietiniai su lašišų įdaru

Lietiniai su lašišų įdaru

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Mėgstate įvairius lietinius ir norite išbandyti naują receptą? Lietiniai su lašišų įdarunustebins Jus ir visą jūsų šeimą.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • rūkyta lašiša arba marinuota lašiša: 100 g
  • svogūnai
  • tepamas sūrelis: 150 g
  • grietinė: 100 ml
  • citrinos sultys: 2 šaukštai
  • muskatai: žiupsnelis
  • druska
  • Malti pipirai
  • šviežios petražolių šakelės arba svogūnų laiškai

Gaminimo eiga
 

  • Juostelėmis supjaustytą lašišą pašlakstykite citrinų sultimis.
  • Smulkiai sukapokite svogūną, dėkite į sietelį ir perliekite verdančiu vandeniu.
  • Gerai nuvarvinkite, sumaišykite su sūreliu ir grietine, pasūdykite, gardinkite muskatais, pipirais.
  • Šiltą lietinį dėkite į nedidelį dubenėlį, ant viršaus tieskite lašišos juostelių, krėskite šaukštą sūrelio ir grietinės kremo ir petražolių šakele ar svogūno laišku blyną suriškite.

Pabaigai…

Nuotaika, kurią sukuriate virtuvėje, gali paveikti galutinio patiekalo skonį ir pristatymą.
Recepto raktažodžiai Blynai, Miltiniai patiekalai, Patiekalai su lašiša, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating