Lietiniai su vištienos įdaru

Lietiniai su vištienos įdaru

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
nuostabus receptas su vištiena ir šampinjonais paprastumas. Greitai ir lengvai paruošiami lietiniai pasižymi traškia išore ir pikantišku vištienos ir pievagrybių įdaru. Puikiai tinka nesudėtingam patiekalui, kuris suteikia jaukumo ir skonio. Mėgaukitės nuostabiu tekstūrų ir skonių deriniu kiekviename kąsnyje!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 3 porcijos

Ingredientai
  

  • miltų: 1 stiklinės
  • pieno: 1 stiklinės
  • kiaušinių: 2
  • aliejaus: 2 v.š.
  • Įdarui:
  • aliejaus: 2-3 v.š.
  • vištienos: 400 gramų (kepta arba virta)
  • pievagrybių: 100 gramų
  • fermentinio sūrio: 100 gramų (tarkuoto)
  • sviesto: 1 v.š.
  • vandens: 1 stiklinės
  • druskos: 1 a.š
  • aštrių prieskonių mišinio: pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia lietiniams skirtus produktus, išskyrus aliejų, išplakame bei minučių paliekame išbrinkti. Įmaišome aliejų bei sausoje keptuvėje iškepame ganėtinai plonus lietinius.
  • Tuomet nuvalytus bei supjaustytus pievagrybius trumpai pakepiname keptuvėje įkaitintame svieste. Sudedame nedideliais gabaliukais pjaustytą vištieną ir suberiame sūrį.
  • Galiausiai mase įdarome lietinius, sudedame juos į karščiui atsparų indą, įpilame šiek tiek pieno, vandens arba kokio mėgstamo padažo ir apie minučių kepame orkaitėje arba keptuvėje gerai įkaitintame aliejuje. Skanaus!

Pabaigai…

Skonių balansas yra svarbus; apsvarstykite saldumą, sūrų, rūgštų ir kartų elementus.
Recepto raktažodžiai Blynai, Patiekalai iš vištienos, Receptai su nuotraukomis, Vištiena, Vištienos faršo patiekalai, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating