Lietinių tortas su citrina

Lietinių tortas su citrina

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Greitas, lengvas ir itin skanus – šis patiekalas pakeis jūsų pusryčių maistą.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • 400g šaldytų lietinių, atšildytų
  • 1 ir 1/4 puodelio sūrio
  • 2/3 puodelio citrinų varškės (tiršta masė, susidedanti iš citrinos, sviesto, kiaušinių, cukraus)
  • 250g braškių
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros pabarstymui

Gaminimo eiga
 

  • Vieną lietinį įtieskite į lėkštę. Ant jo paskleiskite šaukštus sūrio bei šaukštą citrinų varškės. Ant viršaus uždėkite kitą lietinį ir vėl paskleiskite šaukštus sūrio bei šaukštą citrinų varškės. Šį procesą kartokite kartus.
  • Ant viršutinio lietinio uždėkite keletą braškių bei pabarstykite cukraus pudros. Supjaustykite ir patiekite su keletu braškių dubenėlyje.

Pabaigai…

Neskubėkite gamindami; kantrybė dažnai padeda pasiekti geriausius skonius.
Recepto raktažodžiai Kepiniai, Tortai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating