Lietinių tortas su cukinijomis

Lietinių tortas su cukinijomis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Puikiai tiks jūsų mažyliams.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • Įdarui:
  • cukinija: 200 g (šviežios)
  • vynuoginiai pomidorai: 200-250 g
  • svogūnai: 1 didelis
  • tarkuotas ožkos pieno sūris arba mocarelos sūris: 200 g
  • alyvuogių aliejus: 3 šaukštai
  • saldžiosios paprikos: 3
  • svogūnų laiškai

Gaminimo eiga
 

  • Cukiniją, svogūną, pomidorus, paprikas susmulkinkite, užpilkite aliejumi, pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir sumaišykite.
  • Krėskite į kepimo indą ir kepkite apie 20 minučių.
  • Paruoštas daržoves sluoksniuokite su blynais, kaskart po įdaro užberdami tarkuoto sūrio.
  • Ant viršutinio blyno suberkite likusį sūrį ir svogūnų laiškus.
  • Kepkite apie 15 minučių iki 210 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

Pabaigai…

Skirkite laiko mėgautis maisto gaminimo aromatais ir garsais; tai yra dalis patirties.
Recepto raktažodžiai Blynai, Miltiniai patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating