Maltos mėsos iešmeliai

Maltos mėsos iešmeliai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Atraskite šio patiekalo gaminimo procesą žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • malta mėsa: 800 gramų (kiauliena su jautiena.)
  • kiaušiniai: 2
  • svogūnai: 1
  • česnakas: 4 skiltelės
  • garstyčios: 1 valgomasis šaukštas
  • džiūvesėliai: 2 valgomieji šaukštai
  • krapai
  • petražolės
  • bazilikai
  • druska
  • pipirai
  • mėgstami prieskoniai

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia svogūną supjaustykime kubeliais, o česnaką sutraiškykime. Į faršą sudėkime svogūną, česnaką, įmuškime kiaušinius, bei sumeskime visus likusius ingredientus. Viską labai gerai išmaišykime.
  • Tuomet atsiriekime faršo rutuliuką, perverkime jį vandenyje išmirkytu iešmeliu bei suformuokite pailgą “dešrą”. Ją iš visų pusių suvilgykime aliejumi.
  • Galiausiai kepkime orkaitėje ant griliaus ar keptuvėje, kol iškeps. Skanaus! Labai skanus patiekalas:)

Pabaigai…

Leiskite patiekalui pailsėti kelias minutes prieš patiekiant, kad pagerėtų skonis.
Recepto raktažodžiai Kiaulienos patiekalai, Patiekalai iš faršo
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating