Maltos mėsos iešmeliai
Atraskite šio patiekalo gaminimo procesą žemiau.
Ingredientai
- malta mėsa: 800 gramų (kiauliena su jautiena.)
- kiaušiniai: 2
- svogūnai: 1
- česnakas: 4 skiltelės
- garstyčios: 1 valgomasis šaukštas
- džiūvesėliai: 2 valgomieji šaukštai
- krapai
- petražolės
- bazilikai
- druska
- pipirai
- mėgstami prieskoniai
Gaminimo eiga
- Pirmiausia svogūną supjaustykime kubeliais, o česnaką sutraiškykime. Į faršą sudėkime svogūną, česnaką, įmuškime kiaušinius, bei sumeskime visus likusius ingredientus. Viską labai gerai išmaišykime.
- Tuomet atsiriekime faršo rutuliuką, perverkime jį vandenyje išmirkytu iešmeliu bei suformuokite pailgą “dešrą”. Ją iš visų pusių suvilgykime aliejumi.
- Galiausiai kepkime orkaitėje ant griliaus ar keptuvėje, kol iškeps. Skanaus! Labai skanus patiekalas:)
Pabaigai…
Leiskite patiekalui pailsėti kelias minutes prieš patiekiant, kad pagerėtų skonis.