Maltos mėsos kepsnys su kriaušėmis, aronijomis ir sūriu

Maltos mėsos kepsnys su kriaušėmis, aronijomis ir sūriu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Malonu atsidarius šaldytuvą, jame rasti skanaus , greito ir sveiko užkandžio. Dažnai galima girdėti apie įvairius maisto papildus, priedus ir kitas vingrybes, kurios niekaip neatstos mūsų natūralių sodo gėrybių. Gaminame namuose, žinome, kad turime tirą produktą, o svarbiausiai sveiką.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 300 g triušienos faršo
  • 300 g avienos faršo
  • 50 g fermentinio sūrio
  • 1 kiaušinio
  • stiklinės aronijų
  • stiklinės geltonųjų slyvų
  • 2 kriaušių
  • 2 v š. džiūvėsėlių
  • 1 a.š. prieskoninių žolelių
  • 0.5 a.š. tarkuoto imbiero
  • 3 skiltelių česnako
  • pipirų
  • druskos

Gaminimo eiga
 

  • Paruošiame faršą, sudedame prieskonines žoleles ir prieskonius, mušame kiaušinį, suberiame džiūvėsėlius ir viską gerai išminkome. Į kepimo formą dedame pusę paruošto faršo, išklojame pjaustyto sūrio griežinėliais, dedame pjaustytą kriaušę, slyvas be kauliukų ir aronijas. Viską užklojame sūriu ir sudedame likusią mėsą. Kepame įkaitintoje orkaitėje iki – min. Atvėsiname formoje, išimame ir pjaustome paruoštą mėsos kepsnį. Į stalą teikiame su mūsų daržo marinuotomis daržovėmis. Pirštelius laižysite.

Pabaigai…

Skirkite laiko tinkamai paruošti ingredientus; tai daro gaminimą malonesnį.
Recepto raktažodžiai Mėsos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating