Margas keksas su kriaušėmis ir šokolado gaidele

Margas keksas su kriaušėmis ir šokolado gaidele

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Marmuriniai keksiukai su kriaušėmis ir šokoladu sujungia sodrų kakavos ir saldžių kriaušių skonį į nuostabų, sūkurinį keksiuką. Dėl drėgnos tekstūros ir unikalaus marmuro rašto keksiukai puikiai tinka bet kokiai progai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • Miltai
  • Cukrus
  • Sviestas
  • Kiaušiniai
  • Pienas
  • Kakavos milteliai
  • Vanilės ekstraktas
  • Kriaušės (nuluptos ir supjaustytos kubeliais)

Gaminimo eiga
 

  • Miltus, cukrų, sviestą, kiaušinius, pieną ir vanilės ekstraktą sumaišykite iki vientisos masės.
  • Padalykite tešlą per pusę.
  • Į vieną pusę įberkite kakavos miltelių, kad gautųsi šokoladinė tešla.
  • Į kitą pusę sudėkite kubeliais supjaustytas kriaušes.
  • Į keksiukų formeles dėkite po šaukštą abiejų tešlų.
  • Dantų krapštuku susukite tešlą, kad gautųsi marmuro efektas.
  • Kepkite, kol keksiukai taps auksinės spalvos ir dantų krapštukas išlįs švarus.
  • Prieš mėgaudamiesi šiais gardžiais marmuriniais keksiukais, leiskite jiems atvėsti.

Pabaigai…

Visada ragaukite patiekalą prieš patiekiant, kad įsitikintumėte, jog skoniai yra subalansuoti.
Recepto raktažodžiai Keksai, Kepiniai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating