Margas keksas su kriaušėmis ir šokolado gaidele
Marmuriniai keksiukai su kriaušėmis ir šokoladu sujungia sodrų kakavos ir saldžių kriaušių skonį į nuostabų, sūkurinį keksiuką. Dėl drėgnos tekstūros ir unikalaus marmuro rašto keksiukai puikiai tinka bet kokiai progai.
Ingredientai
- Miltai
- Cukrus
- Sviestas
- Kiaušiniai
- Pienas
- Kakavos milteliai
- Vanilės ekstraktas
- Kriaušės (nuluptos ir supjaustytos kubeliais)
Gaminimo eiga
- Miltus, cukrų, sviestą, kiaušinius, pieną ir vanilės ekstraktą sumaišykite iki vientisos masės.
- Padalykite tešlą per pusę.
- Į vieną pusę įberkite kakavos miltelių, kad gautųsi šokoladinė tešla.
- Į kitą pusę sudėkite kubeliais supjaustytas kriaušes.
- Į keksiukų formeles dėkite po šaukštą abiejų tešlų.
- Dantų krapštuku susukite tešlą, kad gautųsi marmuro efektas.
- Kepkite, kol keksiukai taps auksinės spalvos ir dantų krapštukas išlįs švarus.
- Prieš mėgaudamiesi šiais gardžiais marmuriniais keksiukais, leiskite jiems atvėsti.
Pabaigai…
Visada ragaukite patiekalą prieš patiekiant, kad įsitikintumėte, jog skoniai yra subalansuoti.