Margutis su obuoliais ir datulėmis

Margutis su obuoliais ir datulėmis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Marmurinis pyragas su datulėmis ir obuoliais – tai nuostabus desertas, kuriame dera datulių saldumas, obuolių gaivumas ir klasikinio marmurinio pyrago sodrumas. Šis drėgnas ir aromatingas pyragas puikiai tinka saldumynams ar ypatingoms progoms.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 35 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Miltai
  • cukrus
  • sviestas
  • kiaušiniai
  • pienas
  • kepimo milteliai
  • vanilės ekstraktas
  • kakavos milteliai
  • datulės
  • obuoliai.

Gaminimo eiga
 

  • Sumaišykite miltus, cukrų, sviestą, kiaušinius, pieną ir kepimo miltelius. Įmaišykite vanilės ekstrakto.
  • Padalykite tešlą; į vieną dalį įmaišykite kakavos miltelių.
  • Susmulkinkite datules ir obuolius; įmaišykite juos į tešlą.
  • Į torto formą pakaitomis dėkite po šaukštą paprastos ir kakavos tešlos.
  • Peiliu sukdami tešlą sukurkite marmurinį raštą.
  • Kepkite, kol dantų krapštukas išlįs švarus.
  • Prieš pjaustydami ir patiekdami pyragą leiskite jam atvėsti.

Pabaigai…

Švieži ingredientai dažnai daro didelę įtaką galutiniam patiekalo skoniui.
Recepto raktažodžiai Pyragai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating