
Mažos gudrybės, kad pica pasisektų
Mažos gudrybės, kad pica pasisektų tai straipsnis, kuris patars kaip pasigaminti puikią picą namie, kuri būtų nepriekaišingai skani.
Ingredientai
- Visi picų ingredientai, kuriuos mėgstate;)
Gaminimo eiga
- Maišant tešlą gali atrodyti, kad ši tapo per tiršta. Neverta baimintis, tik stipriau minkykite rankomis, kol ji ims žvilgėti. Tešla kyla maždaug 2 valandas.
- Pica gaminama tokia tvarka: ruošiama tešla, dedama „Marinaros“ padažo, sūrio ir tik tada kitų produktų. Sūrio nepatartina barstyti ant viršaus, nes jis greitai perkepa.
- Orkaitė turėtų būti gerai įkaitinta (ypač apatinė jos dalis) – picos paplotis bus traškus, o viršus pernelyg nesukeps.
- Pica geriausiai iškepa krosnyje, tačiau tinka ir dujinė ar elektrinė orkaitė.
- Picą patogu supjaustyti virtuvinėmis žirklėmis.
Pabaigai…
Turėti gerai aprūpintą spintelę su pagrindiniais ingredientais gali padaryti maisto gaminimą patogesnį.