Mažos gudrybės, kad pica pasisektų

Mažos gudrybės, kad pica pasisektų

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Mažos gudrybės, kad pica pasisektų tai straipsnis, kuris patars kaip pasigaminti puikią picą namie, kuri būtų nepriekaišingai skani.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Itališka
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • Visi picų ingredientai, kuriuos mėgstate;)

Gaminimo eiga
 

  • Maišant tešlą gali atrodyti, kad ši tapo per tiršta. Neverta baimintis, tik stipriau minkykite rankomis, kol ji ims žvilgėti. Tešla kyla maždaug 2 valandas.
  • Pica gaminama tokia tvarka: ruošiama tešla, dedama „Marinaros“ padažo, sūrio ir tik tada kitų produktų. Sūrio nepatartina barstyti ant viršaus, nes jis greitai perkepa.
  • Orkaitė turėtų būti gerai įkaitinta (ypač apatinė jos dalis) – picos paplotis bus traškus, o viršus pernelyg nesukeps.
  • Pica geriausiai iškepa krosnyje, tačiau tinka ir dujinė ar elektrinė orkaitė.
  • Picą patogu supjaustyti virtuvinėmis žirklėmis.

Pabaigai…

Turėti gerai aprūpintą spintelę su pagrindiniais ingredientais gali padaryti maisto gaminimą patogesnį.
Recepto raktažodžiai Picos, Straipsniai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating