Menkės apkepas su baziliku ir krevetėmis

Menkės apkepas su baziliku ir krevetėmis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nesudėtinga, visa informacija apie receptą yra žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Menkės filė
  • Baziliko lapelių
  • Krevečių
  • Avokado
  • Sūrio

Gaminimo eiga
 

  • Krevetes marinuojame aliejuje, citrinos sultyse. Beriame pipirų, druskos ir įspaudžiame keletą skiltelių česnako. Palaikome apie valandas.
  • Žuvį pabarstome žuvies prieskoniais. Paliekame valandom.
  • Avokadą nulupame ir supjaustome gabalėliais.
  • Sūrį sutarkuojame.
  • Į skardą dedame viena eile žuvį, ją apklojame baziliko lapeliais, dedame sluoksnį krevečių. Paberstome avokado ir viską dengiame sūriu.
  • Kepame temperatūroje min.

Pabaigai…

Visada plaukite rankas ir dezinfekuokite paviršius, kad išlaikytumėte higieną.
Recepto raktažodžiai Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating