Menkės apkepas su baziliku ir krevetėmis
Nesudėtinga, visa informacija apie receptą yra žemiau.
Ingredientai
- Menkės filė
- Baziliko lapelių
- Krevečių
- Avokado
- Sūrio
Gaminimo eiga
- Krevetes marinuojame aliejuje, citrinos sultyse. Beriame pipirų, druskos ir įspaudžiame keletą skiltelių česnako. Palaikome apie valandas.
- Žuvį pabarstome žuvies prieskoniais. Paliekame valandom.
- Avokadą nulupame ir supjaustome gabalėliais.
- Sūrį sutarkuojame.
- Į skardą dedame viena eile žuvį, ją apklojame baziliko lapeliais, dedame sluoksnį krevečių. Paberstome avokado ir viską dengiame sūriu.
- Kepame temperatūroje min.
Pabaigai…
Visada plaukite rankas ir dezinfekuokite paviršius, kad išlaikytumėte higieną.