Mielinė Pica su Ananasais ir Rūkyta Šonine

Mielinė Pica su Ananasais ir Rūkyta Šonine

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Picų vakaras – puikus būdas praleisti laiką su šeima ar draugais. Ši mielinė pica su ananasais ir rūkyta šonine turi ypatingą skonį, kuris patiks tiek vaikams, tiek suaugusiems. Tešla, kildinta dvi valandas, ir naminis pomidorų padažas suteikia picai ypatingą skonį ir tekstūrą.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Itališka
Porcijos 2 picos

Reikalingi Įrankiai

  • Kepimo forma (Apvali arba kvadratinė, 25-30 cm)
  • Kepimo popierius
  • Tešlos volelis (Tešlai iškočioti)
  • Dubuo (Tešlai kildinti)
  • Plakimo šluotelė (Padažui sumaišyti)

Ingredientai
  

Tešla

  • 400 g Miltai - Caputo arba kiti kepiniams skirti miltai
  • 1 pakelis Sausos mielės
  • 250 ml Vanduo - Šiltas
  • 1 a.š. Druska
  • 1 v.š. Alyvuogių aliejus

Pomidorų padažas

  • 500 g Pomidorai - Nublanširuoti, sutrinti
  • 1 a.š. Džiovintas bazilikas
  • 1 a.š. Džiovintas raudonėlis
  • Pagal skonį Druska ir pipirai

Įdaras

  • 200 g Tarkuotas čederio sūris
  • 150 g Tarkuota kumpinė dešra
  • 100 g Raudonieji svogūnai - Supjaustyti
  • 200 g Ananasai - Konservuoti, supjaustyti
  • 150 g Mocarela - Supjaustyta gabalėliais
  • 100 g Rūkyta šoninė - Supjaustyta
  • Pagal skonį Aštrus naminis adžikos padažas - Nebūtina

Gaminimo eiga
 

  • Sumaišykite miltus su sausomis mielėmis ir druska. Įpilkite šiltą vandenį ir alyvuogių aliejų, išminkykite tešlą.
  • Tešlą kildinkite dubenyje apie 2 valandas šiltai.
  • Kol tešla kyla, paruoškite pomidorų padažą. Nublanširuokite ir sutrinkite pomidorus, sumaišykite su prieskoniais ir alyvuogių aliejumi.
  • Iškočiokite tešlą ant kepimo popieriaus į norimą formą.
  • Ant tešlos užtepkite pomidorų padažą ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Užbarstykite tarkuoto čederio sūrio.
  • Ant vienos picos: uždėkite tarkuotos kumpinės dešros, raudonųjų svogūnų, ananasų gabalėlių ir mocarelos sūrio.
  • Ant kitos picos: uždėkite aštraus adžikos padažo, pievagrybių, marinuotų agurkėlių ir rūkyta šoninė.
  • Kepkite picą įkaitintoje orkaitėje 250°C temperatūroje apie 5-10 minučių, kol kraštai gražiai apskrus ir sūris ištirps.

Pabaigai…

Picą galite praturtinti įvairiais papildomais ingredientais, tokiais kaip alyvuogės, paprika ar špinatai, priklausomai nuo jūsų skonio. Skanaus!

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 60gBaltymai: 20gRiebalai: 25gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 40mgNatris: 900mgKalis: 300mgSkaidulos: 4gCukrus: 8gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai Ananasai, Mielinė tešla, Pica, Receptai su nuotraukomis, Rūkyta šoninė
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating