Miežinių kruopų ir pupelių salotos

Miežinių kruopų ir pupelių salotos

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Laaaabai maistingos, daug energijos suteikiančios, sveikuoliškos, šviežios, pilnos vitaminų, naudingos mūsų organizmui ir labai labai skanios salotos, kurias tikrai verta pasigaminti! Paprasti, nebrangūs ir kiekvienoje parduotuvėje surandami ingredientai ir Jūsų daržo gėrybės padės Jums sukurti nuostabų skonį 🙂
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 300 g šparaginių pupelių
  • 200 g miežinių kruopų
  • 2 skiltelės česnako
  • 3 šaukštai alyvuogių
  • Priedai: šiek tiek aliejaus, citrinos sultys, smulkinti krapai, petražolės ar kiti žalumynai

Gaminimo eiga
 

  • Kruopas užmerkti vandenyje iš vakaro.
  • Kitą dieną jas išvirti sudytame vandenyje. (Apie 15-20 min.)
  • Kai kruopos išvirs, vandenį supilti į kitą puodą, į jį sudėti pupeles ir jas pavirti apie 10 min. Tuomet vandenį nupilti.
  • Į dubenį sudėti virtas kruopas, apvirtas pupeles, pagardinti smulkintu česnaku, kitais priedais, viską gerai išmaišyti.
  • Skanaus!

Pabaigai…

Drąsiai pakeiskite ingredientus pagal savo pageidavimus ar mitybos poreikius.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Daržovių salotos, Greitai pagaminami, Kruopų patiekalai, Nereikia kepti, Patiekalai iš kruopų, Patiekalai iš miežinių kruopų, Patiekalai iš pupelių, Patiekalai visai šeimai, Salotos, Sveiki patiekalai, Sveikos salotos, Užkandžiai, Vasariški patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating