Minkšta ir traški pica su rūkyta mėsa ir pievagrybiais

Minkšta ir traški pica su rūkyta mėsa ir pievagrybiais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ši pica buvo sukurta iš paprastų, bet mėgstamų ingredientų – varškės, kiaušinių, miltų, ir švelnios grietinės-pomidorų padažo kombinacijos. Su karšto rūkymo kumpiu ir konservuotais pievagrybiais, ji tampa ypatingu malonumu savaitgaliams arba greitam vakarienei. Picos pagrindas yra minkštas, bet su malonia traškiąja plutele, kuri puikiai dera su švelniu, lengvai aštroku įdaru.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Kepimo popierius (Padengti kepimo skardai)
  • Tešla kočioklis (Tešlai iškočioti)
  • Orkaitė (Įkaitinta iki 200°C)
  • Sūrio tarkavimo įrankis (Sūriui tarkuoti)

Ingredientai
  

  • 250 g Varškė
  • 1 vnt Kiaušinis
  • 150 g Miltai
  • Žiupsnelis Druska
  • 3 šaukštai Grietinė
  • 3 šaukštai Pomidorų padažas
  • 100 g Karšto rūkymo kumpis - Supjaustytas kubeliais
  • 100 g Konservuoti pievagrybiai - Sausai nuvalyti
  • 150 g Tarkuotas sūris
  • Pagal skonį Jalapeno pagardas - Pasirinktinai

Gaminimo eiga
 

  • Tešlai sumaišykite varškę, kiaušinį, miltus ir druską, kol gausite minkštą, nelipnią tešlą.
  • Iškočiokite tešlą ant kepimo popieriaus ir perkelkite ant kepimo skardos.
  • Ant iškočiotos tešlos tepkite grietinės ir pomidorų padažo mišinį.
  • Ant viršaus paskirstykite kumpį, pievagrybius ir, jei naudojate, jalapeno pagardą.
  • Galiausiai, pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite orkaitėje 20-25 minutes, kol sūris išsilydys ir įgaus auksinę spalvą.

Pabaigai…

Ši pica yra puiki alternatyva tradicinei picos tešlai, su mažesniu kalorijų kiekiu ir ypatingu, minkštu pado skoniu. Jei norite traškesnio pado, iškočiokite tešlą ploniau ir padidinkite kepimo laiką 5 minutėmis.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 35gBaltymai: 25gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 5gCholesterolis: 80mgNatris: 600mgKalis: 200mgSkaidulos: 2gCukrus: 5gVitaminas A: 100IUVitaminas C: 2mg
Recepto raktažodžiai Greiti receptai, Pica, pievagrybiai, Rūkytas kumpis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating