Moliūginiai sausainiai

Moliūginiai sausainiai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Auksiniai, kvapnūs ir labai labai skanūs sausainiukai, kurie puikiai tiks vegetarams, veganams ir visiems visavalgiams! Puikus desertas iš rudeninio daržo karaliaus moliūgo 🙂
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • 0,5 puodelio moliūgo tyrelės
  • 1 puodelis rudojo cukraus
  • 2 puodeliai miltų
  • 0,5 puodelio šokolado gabaliukų
  • 50 g kokoso aliejaus
  • Priedai: 0,5 šaukštelio vanilės ekstrakto, kepimo sodos, šiek tiek druskos

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių, kepimo skardą padengti kepimo popieriumi.
  • Į dubenį sudėtii moliūgų tyrelę, rudąjį cukrų, vanilės ekstraktą ir kokoso aliejų. Viską gerai išmaišyti.
  • Tuomet sudėti kepimo sodą, šiek tiek druskos ir pamažu maišant berti miltus. (Jei masė pakankamai tiršta, nereikia suberti visų miltų).
  • Suberti šokolado gabaliukus, išmaišyti.
  • Iš gautos masės suformuoti norimo dydžio ir formos sausainius. Kepti 10-15min.
  • Skanaus!

Pabaigai…

Laikykite peilius aštrius, kad būtų saugu ir efektyvu dirbti virtuvėje.
Recepto raktažodžiai Daržovių desertai, Daržovių patiekalai, Daržovių receptai, Daržovių sausainiai, Desertai, Greitai pagaminami, Kepti orkaitėje, Moliūgo desertai, Moliūgo sausainiai, Moliūgo užkandžiai, Rudeniški patiekalai, Sausainiai, Sausainiai su šokoladu, Sveiki patiekalai, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating