Naminė pica

Naminė pica

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Labai paprastas, lengvas ir pigus receptas naminei picai. Formą renkamės pagal nuotaiką, o į tešlą dedame česnako miltelių ir itališkų žolelių, kad pagyvintume skonį. Puikiai tinka bet kokiai progai!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Kepimo skarda (Didelė, išklota kepimo popieriumi)
  • Dubuo (Tešlai maišyti)
  • Šaukštas (Ingredientams maišyti)
  • Rankšluostis (Tešlai kildinti)
  • Orkaitė (Įkaitinta iki 250°C)

Ingredientai
  

Tešla

  • 2 stiklinės Miltai
  • 1 nepilna stiklinė Šiltas vanduo
  • 2 v.š. Alyvuogių aliejus
  • 7 g Sausos mielės
  • 1 a.š. Cukrus
  • Druska - Pagal skonį
  • Česnako milteliai - Pagal skonį
  • Itališkos žolelės (džiovintos) - Pagal skonį

Papildomi ingredientai

  • Pomidorų padažas - Pagal skonį
  • Sūris - Pagal skonį
  • Kiti norimi skanumynai - Pvz.: daržovės, mėsa

Gaminimo eiga
 

  • Sumaišykite 1 stiklinę miltų su visais ingredientais ir po truputį įmaišykite antrą stiklinę miltų.
  • Uždenkite tešlą rankšluosčiu ir leiskite pakilti valandą.
  • Po valandos ant tešlos uždėkite pomidorų padažą, sūrį ir kitus norimus ingredientus.
  • Kepkite įkaitintoje orkaitėje 250°C temperatūroje apie 10-15 minučių.

Pabaigai…

Aš dar į tešlą dedu česnako miltelių ir itališkų žolelių džiovintų, labai pagyvina skonį. Taip pat galite pridėti mėgstamų daržovių ar mėsos, kad pica būtų dar skanesnė.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 250gBaltymai: 30gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 50mgNatris: 500mgKalis: 400mgSkaidulos: 5gCukrus: 10gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Naminė pica, Paprastas receptas, Pica su sūriu
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating