Naminiai burgeriai su įvairiais papildomais ingredientais

Naminiai burgeriai su įvairiais papildomais ingredientais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Šie burgeriai yra mano ilgai tobulintas receptas, kuris patiks kiekvienam. Pradėjau gaminti kaip paprasta namų šeimininkė, bet laikui bėgant supratau, kad gaminimas yra mano aistra. Burgerių paplotėliai yra išskirtinai minkšti, o skonių įvairovė suteikia kiekvienam kąsniui unikalumo. Šis receptas yra puikus pasirinkimas, jei norite įspūdžio vakarienei ar tiesiog pamaloninti savo artimuosius.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Amerikietiška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Kepimo grotelės (Naudojamos burgerių paplotėliams kepti)
  • Kepimo popierius (Burgerių paplotėliams išdėstyti prieš kepimą)
  • Plakimo šluotelė (Naudojama padažui ar kiaušiniams plakti)
  • Peilis (Daržovių ir sūrio pjaustymui)

Ingredientai
  

Burgerio paplotėliai

  • 500 g Malta mėsa - Mišri, jautiena ir kiauliena
  • 1 vnt Kiaušinis - Priedas paplotėliams
  • 50 g Džiūvėsėliai - Paplotėlių konsistencijai pagerinti
  • 2 a.š. Druska
  • 1 a.š. Juodieji pipirai
  • 2 a.š. Česnako milteliai
  • 2 a.š. Svogūnų milteliai
  • 1 a.š. Paprikos milteliai

Papildomi ingredientai

  • 4 vnt Burgerio bandelės - Minkštos, paruoštos sušildymui
  • 4 riekės Cheddar sūris - Puikiai tinka burgeriams
  • 8 riekės Šoninė - Kepinta iki traškumo
  • 1 vnt Pomidoras - Supjaustytas griežinėliais
  • 4 lapai Salotos - Kruopščiai nuplauti
  • 4 vnt Kiaušiniai - Kepti ir dedami ant burgerių (pagal pageidavimą)
  • 50 g Majonezas - Padažas burgeriams
  • 50 g Ketchupas - Padažas burgeriams

Gaminimo eiga
 

  • Mėsos paplotėlius ruošti sumaišant mėsą, kiaušinį, džiūvėsėlius ir prieskonius. Iš šios masės formuoti paplotėlius.
  • Kepkite paplotėlius ant įkaitintų grotelių po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės, kol jie bus pilnai iškepę.
  • Kepkite šoninę keptuvėje, kol ji taps traški, o tada nuimkite ir padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalus.
  • Kepkite kiaušinius keptuvėje, kol trynys bus norimo minkštumo (jei naudojate).
  • Surinkite burgerius: ant bandelių užtepkite majonezą ir ketchupą, dėkite salotas, pomidorus, paplotėlius, šoninę, sūrį ir kiaušinius. Uždėkite viršutinę bandelės dalį ir patiekite.

Pabaigai…

Galite eksperimentuoti su kitais sūrio tipais ar papildomais ingredientais, pavyzdžiui, keptais svogūnais ar avokadu.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 45gBaltymai: 35gRiebalai: 30gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 12gCholesterolis: 250mgNatris: 900mgKalis: 600mgSkaidulos: 3gCukrus: 5gVitaminas A: 400IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Burgeriai, Cheddar sūris, Naminiai burgeriai, Papildomi ingredientai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating