
Naminiai kebabai su pekino kopūstu ir šaltai rūkyta mėsa
Kartais reikia improvizuoti virtuvėje ir šis receptas yra puikus pavyzdys. Kadangi baltagūžio kopūsto nebuvo po ranka, pekino kopūstas puikiai jį pakeitė. Šis naminis kebabas yra lengvai paruošiamas ir gali būti pritaikytas pagal turimus ingredientus. Yra įdomu tai, kad šio recepto pagrindas – šaltai rūkyta mėsa, kas suteikia išskirtinį skonį. Išbandykite šį kebabą kaip greitą ir gardų pietų ar vakarienės variantą!
Reikalingi Įrankiai
- Kepimo skarda (Naudojama kebabui kepti orkaitėje)
- Aliuminio folija (Kebabams suvynioti prieš kepimą)
- Pjaustymo lenta (Daržovėms ir mėsai pjaustyti)
- Peilis (Naudojamas daržovėms ir mėsai pjaustyti)
- Dubuo (Daržovėms sumaišyti)
Ingredientai
- 6 vnt Tortilijos
- Majonezas - Naudojama tortilijoms sutepti
- Pekino kopūstas - Supjaustytas
- Rūkyta dešra - Supjaustyta šiaudeliais
- Šaltai rūkytas kumpis - Supjaustytas šiaudeliais
- Pipirai - Pagal skonį
- Sūris - Tarkuotas
- Svogūnas - Smulkiai supjaustytas
- Agurkas - Supjaustytas
- Pikantiškas padažas - Ant viršaus
Gaminimo eiga
- Tortilijas ištepkite majonezu.
- Sudėkite supjaustytą pekino kopūstą, rūkytą dešrą, šaltai rūkytą kumpį, agurką, svogūną ir tarkuotą sūrį ant tortilijų.
- Pagardinkite pipirais ir pikantišku padažu.
- Užlenkite tortilijas, suvyniokite į aliuminio foliją ir kepkite orkaitėje 20 minučių.
Pabaigai…
Jei norite aštresnio skonio, pridėkite aštrių paprikų arba česnako į daržovių mišinį.
Maistingumo lentelė
Kalorijos(-ų): 400kcalAngliavandeniai: 40gBaltymai: 20gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 7gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 60mgNatris: 700mgKalis: 350mgSkaidulos: 3gCukrus: 5gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 15mg