Naminis ančių kepenėlių paštetas

Naminis ančių kepenėlių paštetas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientų sąrašas ir gaminimo eiga pateikti apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • ančių arba žasų kepenėlės: 300 gramų (tiks ir vištos kepenėlės)
  • pienas: 1 stiklinė
  • miltai: 1/2 stiklinės
  • konjakas: 50 gramų
  • sviestas: 50 gramų
  • kiaušinių tryniai: 6
  • svogūnai: 1
  • druska
  • pipirai
  • maltas muskato riešutas

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia pakepinkime pjaustytą svogūną, supilkime į keptuvę konjaką. Kol svogūnai troškinasi, supjaustykime kepenėles mažais gabaliukais bei sutrinkime maišytuvu kartu su kiaušinių tryniais, pienu ir miltais. Į gautą masę sudėkime troškintus svogūnus, įberkime druskos ir mėgstamų prieskonių.
  • Galiausiai kepkite paštetą iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie valandą. Iškepusį paštetą užliekime lydytu sviestu ir padėkime į šaldytuvą apie – valandų.

Pabaigai…

Pasirinkite tinkamus serviravimo indus, kad patiekalas atrodytų dar patrauklesnis.
Recepto raktažodžiai Kepenėlės, Kepenys, Naminis paštetas, Paukštienos kepenėlės, Paukštienos paštetai, Paukštienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating