Naminis humusas

Naminis humusas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Jei sukate galvą, kuo galėtumėte užkąsti, arba kasdieniai sumuštiniai atsibodo, pasigaminkite naminį humusą, kuris bus puiki alternatyva ir sveika užtepėlė ar užkandis 🙂 Tiesiog pasiruoškite ingredientus ir trintuvą – štai viskas ko Jums reikia!
Dar niekas neįvertino
Gamyba 5 minutes
Iš viso 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 5 porcijos

Ingredientai
  

  • 500 g virtų avinžirnių (tinka ir iš skardinės)
  • 8 saulėje džiovinti pomidorai
  • 3 šaukštai aliejaus (likę nuo džiovintų pomidorų) arba galima naudoti atskirą aliejų
  • 50 g vandens
  • 2 česnako skiltelės
  • Pusės citrinos sultys
  • 1 šaukštas sezamų pastos (nėra būtina)
  • Prieskoniai: druska, pipirai, vegeta, paprika, pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Visus ingredientus sudėti į trintuvą ir gerai susmulkinti.
  • Gautą masę sudėti į norimą indą. Geriausia laikyti šaldytuve 🙂

Pabaigai…

Kokybiški ingredientai dažnai duoda geriausius rezultatus maisto gamyboje.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Greitai pagaminami, Humusas, Nekepti, Pagaminami per kelias minutes, Sveiki patiekalai, Užkandžiai, Užtepėlės
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating