Netikras žiemos zuikis

Netikras žiemos zuikis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Žiema tai metas kepti šiltus, širdingus patiekalus. Pagaminkite šį skanų netikrą zuikį ir šeima Jums padėkos.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 pjaustytas svogūnas,
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis trinto česnako
  • 100g pjaustytos kiaulienos
  • 400g veršienos faršo
  • 300g kiaulienos faršo
  • 2 šaukštai pomidorų padažo
  • 1 šaukštas Worcestershire (arba kitokio) padažo
  • 1 kiaušinis
  • 2 puodeliai džiūvėselių
  • Padengimui:
  • 20g tarkuoto Parmezano sūrio,
  • 1/2 puodelio rupių miltų džiūvėselių.

Gaminimo eiga
 

  • Visus įdaro ingredientus sudėkite į dubenį ir išmaišykite mikseriu.
  • Į pyragų kepimo skardą įtieskite kepimo popieriaus. Supilkite ir suspauskite mišinį.
  • Sumaišykite padengimo ingredientus ir užpilkite ant įdaro.
  • Kepkite minučių laipsnių temperatūroje.
  • Patiekite su namie gamintu pomidorų padažu.

Pabaigai…

Visada pradėkite su švaria virtuve; tai padaro gaminimo procesą malonesnį.
Recepto raktažodžiai Mėsos patiekalai, Patiekalai iš faršo
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating