Obuolių-kondensuoto pieno pyragas

Obuolių-kondensuoto pieno pyragas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientai tokie kaip surašiau apačioje, esant poreikiui naudokite ingredientus be glitimo ar panašiai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • 6 obuolių,
  • 150 g. sviesto,
  • 2 kiaušiniai,
  • 1 v.š. cukraus,
  • indelio kondensuoto pieno,
  • 1 a.š. kepimo miltelių,
  • miltų.

Gaminimo eiga
 

  • Ištirpinkite sviestą. Skiltelėmis supjaustytus obuolius ir cukrų sudėkite į ištirpintą sviestą.
  • Viską ant silpnos ugnies pakaitinkite, kol obuoliai suminkštės.
  • Kol obuoliai vės išplakite kiaušinius su kondensuotu pienu, sudėkite kepimo miltelius ir miltus. Miltų reikia tiek, kad tešla gautųsi grietinės tirštumo.
  • Į tešlą sudėti obuolius, viską išmaišykite ir kepkite minučių laipsnių karštumo orkaitėje.

Pabaigai…

Visada ragaukite patiekalą prieš patiekiant, kad įsitikintumėte, jog skoniai yra subalansuoti.
Recepto raktažodžiai Obuolių pyragai, Pyragai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating