Obuolių košė

Obuolių košė

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Itin rudeniškas receptas. Daugelis mėgsta košes pusryčiams, tačiau grūdinės kultūros ilgainiui pabosta. Mes siūlome pasigaminti maistingą, sveiką, skanią ir turbūt dar neišmėginta desertinę obuolių košę!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • 5 vidutiniai obuoliai, supjaustyti kubeliais
  • 15 datulių be kauliukų
  • 2 puodeliai išbrinkintų avižinių dribsnių (tinka ir bolivinė balanda)
  • Priedai: šiek tiek cinamono, muskato, vanilės ekstrakto, 4 šaukštai mėgiamų sulčių
  • 1 puodelis kokoso pieno
  • 2,5 puodelio vandens
  • Priedai ant košės viršaus: riešutai, razinos medus, uogos ar kiti mėgiami

Gaminimo eiga
 

  • Puodą ištepti kokoso aliejumi arba sviestu.
  • Sudėti visus ingredientus, išskyrus priedus ant košės viršaus, į puodą.
  • Virti ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol košė taps tinkamos konsistencijos ir produktai apvirs. (Pagal originalų receptą, košę reikėtų virti net 8 valandas, tačiau užtenka virti ir daug mažiau laiko, o skonis toks pat puikus).
  • Šitą košę pagardinti priedais.
  • Skanaus!

Pabaigai…

Švieži ingredientai dažnai daro didelę įtaką galutiniam patiekalo skoniui.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Desertai, Košės, Patiekalai iš obuolių, Patiekalai pusryčiams, Rudeniški patiekalai, Sveiki patiekalai, Sveikos košės, Užkandžiai, Vaisių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating