Orkaitėje kepta bulvinė pica

Orkaitėje kepta bulvinė pica

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Jei turite kitų idėjų, kviečiu pasidalinti jomis komentaruose apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 35 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 900 g bulvių,
  • po 2 kiaušinius ir svogūnus,
  • 2 šaukšteliai mairūnų,
  • po 90 g miltų ir avižinių dribsnių,
  • 200 ml grietinėlės,
  • druskos, pipirų, muskatų riešutų,
  • riebalų ir avižinių dribsnių skardai pabarstyti.
  • Picos įdarui:
  • 2 svogūnai,
  • 3 pomidorai,
  • nedidelis stiklainiukas grybų,
  • po 100 g saliamio, kumpio su lašinukais ir tarkuoto fermentinio sūrio,
  • bazilikų ir raudonėlių,
  • druskos
  • pipirų.

Gaminimo eiga
 

  • Bulves ir svogūnus sukapokite ir sumaišykite su kitais tešlai skirtais produktais.
  • Kepimo skardą ištepkite riebalais, pabarstykite avižiniais dribsniais ir paskleiskite tešlą.
  • Kepkite iki 190 laipsnių C įkaitintoje skardoje 40 min.
  • Svogūnus supjaustykite žiedais, pomidorus, saliamį ir rūkytą kumpį – kubeliais.
  • Viską paskleiskite ant iškepusio bulvinio pagrindo, pabarstykite prieskoniais, sūriu ir dar 10 min. pašaukite į orkaitę.

Pabaigai…

Apsvarstykite ne tik skonį, bet ir tekstūrą gamindami.
Recepto raktažodžiai Bulvių patiekalai, Daržovių patiekalai, Picos, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating