Orkaitėje kepti įdaryti kalmarai

Orkaitėje kepti įdaryti kalmarai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Tai puikus užkandis, kurį galite valgyti ir karštą ir šaltą. Patikėkit – valgys net ir tie, kurie nemėgsta kalmarų arba įsivaizduoja, kad jų nemėgsta, tik nesakykit, iš ko pagamintas patiekalas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 4 kalmarų
  • 6 kiaušinių
  • 300 g pievagrybių
  • 150 g fermentinio sūrio
  • česnako 2-3 skiltelės,
  • svogūno laiškų
  • krapų
  • druskos: pagal skonį
  • maltų juodųjų pipirų: pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Grybus supjaustome griežinėliais ir minutes kepame aliejuje. Pasmulkiname krapus, svogūno laiškus, česnaką, sutarkuojame sūrį. Kiaušinius mušame į grybus, įberiame pipirų, druskos ir kepame maišydami apie minutes.
  • Sudedame krapus, svogūno laiškus, česnaką ir sūrį, išmaišome. Paruoštą masę kemšame į kalmarus. Ertmes uždarome smeigtukais.
  • Įdarytus kalmarus kepame nedaugiau minučių iki įkaitintoje orkaitėje.
  • Tiekite karštus arba šaltus (jei tieksite šaltus – supjaustykite griežinėliais.). Pirštelius laižysite.

Pabaigai…

Visada įkaitinkite keptuvę ar orkaitę prieš pradedant gaminti.
Recepto raktažodžiai Jūros gėrybių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating