Pagardintas kumpis su prieskoniais

Pagardintas kumpis su prieskoniais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Mano tiekejas nepalieka ramybėje ir savaitgaliais. Kadangi šeštadieniais turgus, tai parsinešiau gražių kumpuko gabaliukų iš turgaus. Prisimaliau mėsytės, o kitą sugalvojau pasidaryti taip. Senokai buvau dariusi. Užkandukas superinis su pomidoriukais, salotytėms, svogūnų laiškiukais.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Puodas (Didelis, tinkamas virimui)
  • Folija (Mėsai įvynioti)
  • Pjaustymo lenta (Medinė arba plastikinė)
  • Peilis (Aštrus, mėsytei pjaustyti)

Ingredientai
  

Vanduo

  • 1 ltr Vanduo
  • 60 g Druska
  • 1 a.š. Cukrus
  • Įvairių rūšių pipirai zirneliais
  • Lapeliai
  • Česnakai
  • Svogūnų lukštai - 3 saujos, išplauti, švarūs
  • Pipirų, česnako ir paprikos mišinys - Maltas

Gaminimo eiga
 

  • Vandenį su druska, cukrumi, pipirais, lapeliais, česnakais ir svogūnų lukštais užvirti puode. Virti apie 30-40 min. Po to išjungti ir palikti dar 20 min.
  • Išimti mėsą, apvalyti ir apvolioti maltų pipirų, česnako ir paprikos mišinyje.
  • Atvėsus mėsai, suvynioti į foliją ir laikyti šaldytuve, kad subręstų.
  • Patiekti su pomidorais, salotomis ir svogūnų laiškais.

Pabaigai…

Šis receptas yra greitas ir lengvas užkandis, puikiai tinkantis vakarienei arba kaip užkandis prie alaus.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 5gBaltymai: 30gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 70mgNatris: 1200mgKalis: 400mgSkaidulos: 2gCukrus: 1gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Kumpis, Mėsa, Prieskoniai, Receptai su nuotraukomis, Užkandis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating