Pagardinti virtinukai

Pagardinti virtinukai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Toliau pateiktos instrukcijos ir ingredientai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • po 3 šaukštus sviesto ir aliejaus,
  • 250 g voveraičių,
  • 6 griežinėliai rūkyto kumpio,
  • svogūnų laiškų,
  • 1 skiltelė česnako,
  • 50 ml naminio paukštienos sultinio,
  • 3 šaukštai grietinės,
  • 50 g kietojo sūrio,
  • ryšelis bazilikų,
  • druskos ir pipirų.

Gaminimo eiga
 

  • Paruoštus ir išvirtus virtinukus nuvarvinkite ir pakepinkite sviesto ir alyvų aliejaus mišinyje, kol parus.
  • Voveraites 5 min. pakepinkite.
  • Pasūdykite, pabarstykite pipirais.
  • Kumpį supjaustykite juostelėmis, svogūnų laiškus – gabalėliais.
  • Kumpį apkepinkite, suberkite svogūnų laiškus, sukapotą česnako skiltelę, pakepinkite ir supilkite sultinį.
  • Šiek tiek pavirinkite, įmaišykite grietinę, jei reikia, pasūdykite, pagardinkite pipirais.
  • Nuo kietojo sūrio specialia lopetėle pridrožkite stambių drožlių, nuskabykite bazilikų lapelius (jei jie stambūs – perplėškite).
  • Lėkštėje iš krašto ratu sudėkite virtinukus, į vidurį – voveraites ir kumpį su svogūnais, pabarstykite sūrio drožlėmis ir bazilikais.

Pabaigai…

Neskubėkite gamindami; kantrybė dažnai padeda pasiekti geriausius skonius.
Recepto raktažodžiai Bulvių patiekalai, Daržovių patiekalai, Virtinukai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating