Paprastas varškės apkepas
Paruoškite tešlą: Sumaišykite miltus, sviestą ir žiupsnelį druskos.
Paruoškite įdarą: Sumaišykite varškę, cukrų, kiaušinius, kepimo miltelius ir vanilės ekstraktą, kad gautumėte kreminį įdarą.
Surinkite pyragą: Iškočiokite tešlą, sudėkite ją į pyrago indą, supilkite varškės įdarą.
Kepkite: kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol pluta taps auksinė, o įdaras sustings.
Atvėsinkite ir mėgaukitės: Prieš pjaustydami pyragą skaniomis porcijomis, leiskite jam atvėsti. Mėgaukitės nuostabiu varškės pyrago skoniu!
Ingredientai
- Varškė (arba varškė)
- Miltai
- Cukrus
- Kiaušiniai
- Sviestas
- Kepimo milteliai
- Vanilės ekstraktas
Gaminimo eiga
- Varškės pyragas – skanus ir paprastas desertas su sultingu įdaru iš varškės arba varškės. Pyrago pluta švelni ir traški, o įdaras pasaldintas cukrumi ir praturtintas kreminės varškės tekstūros. Pyragui suteikiamas papildomas skonis ir vanilės užuomina.
Pabaigai…
Nenusiminkite, jei patiekalas nepavyksta tobulai; kiekviena klaida yra mokymosi patirtis.