
Pasta su malta jautiena
Recepto aprašymas ir detali gaminimo eiga yra žemiau.
Ingredientai
- „Agnesi“ Fusilli Lunghi Bucati pasta: 400 gramų (arba kita)
- malta jautiena: 400 gramų
- “Pesto” padažas su grybais: 1 pakuotė
- neriebi Mozzarella: 50 gramų
- grietinė: 100 gramų (30%)
- pomidorų padažas: 50 gramų
- šviežiai malti pipirai
- druska
- prieskoninės žolelės
- alyvuogių aliejus
Gaminimo eiga
- Pradžioje užviriname vandenį makaronams. Kol vanduo verda, į keptuvę sudedame mėsą bei apkepame be riebalų. Pabarstome druska bei pipirais, viską išmaišome. Sudedame pastą į užvirusį vandenį, įpilame šaukštą aliejaus. Padažo pakelio turinį sumaišome su mililitrų karšto vandens (virinto), vėl išmaišome, įdedame grietinės, pomidorų padažo, išmaišome iki vientisumo.
- Tuomet išvirusius makaronus sudedame į lėkštę, ant viršaus uždedame apkeptos mėsos, užpilame jau paruošto padažo, apibarstome suplėšytais Mozzarellos gabaliukais. Galiausiai, pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis bei iškart patiekiame. Labai skanus patiekalas!
Pabaigai…
Šviežios žolelės gali pridėti šviežumo ir skonio sprogimo jūsų patiekalams.