Pasta su malta jautiena

Pasta su malta jautiena

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Recepto aprašymas ir detali gaminimo eiga yra žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 1 hour
Iš viso 1 hour 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • „Agnesi“ Fusilli Lunghi Bucati pasta: 400 gramų (arba kita)
  • malta jautiena: 400 gramų
  • “Pesto” padažas su grybais: 1 pakuotė
  • neriebi Mozzarella: 50 gramų
  • grietinė: 100 gramų (30%)
  • pomidorų padažas: 50 gramų
  • šviežiai malti pipirai
  • druska
  • prieskoninės žolelės
  • alyvuogių aliejus

Gaminimo eiga
 

  • Pradžioje užviriname vandenį makaronams. Kol vanduo verda, į keptuvę sudedame mėsą bei apkepame be riebalų. Pabarstome druska bei pipirais, viską išmaišome. Sudedame pastą į užvirusį vandenį, įpilame šaukštą aliejaus. Padažo pakelio turinį sumaišome su mililitrų karšto vandens (virinto), vėl išmaišome, įdedame grietinės, pomidorų padažo, išmaišome iki vientisumo.
  • Tuomet išvirusius makaronus sudedame į lėkštę, ant viršaus uždedame apkeptos mėsos, užpilame jau paruošto padažo, apibarstome suplėšytais Mozzarellos gabaliukais. Galiausiai, pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis bei iškart patiekiame. Labai skanus patiekalas!

Pabaigai…

Šviežios žolelės gali pridėti šviežumo ir skonio sprogimo jūsų patiekalams.
Recepto raktažodžiai Jautienos patiekalai, Makaronai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating