Pasta su mėsos – daržovių padažu

Pasta su mėsos – daržovių padažu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Lauke praleista diena su triukšmingu helikopteriu virš galvos pavertė mūsų parkavimo aikštelę nusileidimo aikšte. Po puikių vėlyvų pusryčių darbus lengvai užbaigiau, pasisodindama kelis augalus. Kol vyras gamino skanius pietus, aš mėgavausi darbu lauke. Pasta su mėsos-daržovių padažu buvo puikus kulminacijos taškas dienai!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Itališka
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Gili, geriausia nelipni)
  • Puodas (Spaghetti virimui)
  • Pjaustymo lenta
  • Peilis
  • Plakimo šluotelė (Padažui maišyti)
  • Dubenėlis (Sudėti ingredientams)

Ingredientai
  

  • 400 g Spaghetti - Pagal pakuotės instrukcijas
  • 2 vnt Svogūnai - Smulkiai pjaustyti
  • 3 skiltelės Česnakas - Smulkiai pjaustytas
  • 1 vnt Čili pipiras - Smulkiai pjaustytas
  • 1 vnt Cukinija - Supjaustyta kubeliais
  • 100 g Juodos alyvuogės - Be kauliukų
  • 300 g Jautienos-kiaulienos faršas
  • 200 ml Spaghetti virimo skystis - Nuo virusių makaronų
  • 100 ml Creme fraiche
  • Druska - Pagal skonį
  • Pipirai - Pagal skonį
  • Paprikos milteliai - Pagal skonį
  • 100 g Rukola - Papuošimui
  • 100 g Puskietis sūris - Pjaustytas griežinėliais
  • 1 ryšelis Svogūnų laiškai - Smulkiai pjaustyti

Gaminimo eiga
 

  • Virti spaghetti pagal pakuotės instrukcijas.
  • Keptuvėje su sviestu ir šlakeliu aliejaus pakepinti smulkintus svogūnus, česnaką ir čili pipirą.
  • Pridėti supjaustytą cukiniją ir juodas alyvuoges. Kepinti keletą minučių.
  • Sudėti jautienos-kiaulienos faršą ir kepti, kol mėsa bus pilnai iškepusi. Gardinti druska, pipirais ir paprikos milteliais.
  • Pilti spaghetti virimo skystį ir dėti creme fraiche. Troškinti kelias minutes.
  • Ant viršaus uždėti rukolą.
  • Patiekti su svogūnų laiškais ir puskiečio sūrio griežinėliais šalia.

Pabaigai…

Šis receptas puikiai tinka greitam ir lengvam pietums ar vakarienei. Galite eksperimentuoti su kitomis daržovėmis pagal savo skonį.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 60gBaltymai: 25gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 8gPolinesotieji riebalai: 4gMononesotieji riebalai: 8gCholesterolis: 50mgNatris: 500mgKalis: 800mgSkaidulos: 8gCukrus: 6gVitaminas A: 1000IUVitaminas C: 20mg
Recepto raktažodžiai Daržovių padažas, Greiti receptai, Kasdieniai patiekalai, Mėsos padažas, Pasta
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating