Paukštienos salotos su persikais ir saulėgrąžomis
Žemiau pateiktas ingredientų sąrašas ir gaminimo aprašymas.
Ingredientai
- vištienos krūtinėlė: 300 gramų (arba kalakutienos)
- pekino salotų: 300 gramų (arba kitų kokių kietesnių salotų)
- konsrvuotų persikų: 300 gramų
- saulėgrąžų: 200 gramų
- prieskonių paukštienai: žiupsnelio
- majonezo: 100 gramų
- druskos
Gaminimo eiga
- Pradžioje paukštienos krūtinėlę supjaustome šiaudeliais, užberiame prieskonių, šiek tiek druskos bei kepame (geriausia kepti visiškai be jokio aliejaus).
- Tuomet kai mėsytė apskrunda, suberiame saulėgrąžas bei viską kartu pakepiname.
- Galiausiai supjaustome salotas, persikus bei visus ingredientus sumaišome su majonezu. Skanaus!
- Patarimas: skaniausios šios salotos būna, kai šiek pastovi šaldytuve.
Pabaigai…
Nepamirškite kvėpuoti ir likti atsipalaidavus; maisto gaminimas turėtų būti streso neturinti veikla.