Pica „Kriaušė debesyse“
Čia rasite mano receptą. Jei turite pastabų ar patarimų, rašykite komentaruose.
Ingredientai
- Sluoksniuotos tešlos
- 5 kriaušių
- Mozarellos
- Gorgonzolos
- Parmezano
- Citrinos
Gaminimo eiga
- Kriaušes nulupame, supjaustome griežinėliauis. Mozarellą supjautome griežinėliais, parmezaną sutarkuojame.
- Į skardą dedame tešlą, padarome“bortelius“, dedame kriaušes, mocarelą ir pašlakstome citrinos sultimis. Beriame parmezaną. Kepame minučių temperatūroje. Išimame, pabarstome gorgozolos kubeliais ir įdedame į karštą orkaitę minutėms, kad apsilydytų sūris.
Pabaigai…
Nenusiminkite, jei patiekalas nepavyksta tobulai; kiekviena klaida yra mokymosi patirtis.