Pica su paprikomis

Pica su paprikomis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Begalo skani pica su paprikomis, mocarela ir parmezanu. Kepkite ragaukite ir su draugais pasidalinkite! Labai tinka tiems, kas nemėgsta mėsos. Skanaus 🙂
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Itališka
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • ¼ kiekio tešlos (žr. receptą „Picų tešla iš „Malsenos“ mišinio“)
  • ½ kiekio „Marinaros“ padažo
  • 200 g mocarelos
  • 50 g tarkuoto parmezano
  • 1 raudona paprika
  • 1 geltona paprika
  • 1 žalia paprika
  • 1 šaukštelis džiovintų bazilikų

Gaminimo eiga
 

  • Orkaitę įkaitinkite iki 250° C temperatūros.
  • Rankomis suformuokite (arba ant miltuoto stalo iškočiokite) apvalų, maždaug 30 cm skersmens picos pagrindą ir įdėkite į skardą.
  • Aptepkite padažu, užbarstykite tarkuotos mocarelos ir parmezano.
  • Išdėliokite paprikų juosteles ir apibarstykite džiovintais bazilikais.
  • Kepkite 10-15 minučių.

Pabaigai…

Nepamirškite ragauti ir reguliuoti prieskonių kiekio viso gaminimo metu.
Recepto raktažodžiai Picos, Užkandžiai, Užkandžiai prie alaus, Vegetariški patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating