Pica su paprikomis
Begalo skani pica su paprikomis, mocarela ir parmezanu. Kepkite ragaukite ir su draugais pasidalinkite! Labai tinka tiems, kas nemėgsta mėsos. Skanaus 🙂
Ingredientai
- ¼ kiekio tešlos (žr. receptą „Picų tešla iš „Malsenos“ mišinio“)
- ½ kiekio „Marinaros“ padažo
- 200 g mocarelos
- 50 g tarkuoto parmezano
- 1 raudona paprika
- 1 geltona paprika
- 1 žalia paprika
- 1 šaukštelis džiovintų bazilikų
Gaminimo eiga
- Orkaitę įkaitinkite iki 250° C temperatūros.
- Rankomis suformuokite (arba ant miltuoto stalo iškočiokite) apvalų, maždaug 30 cm skersmens picos pagrindą ir įdėkite į skardą.
- Aptepkite padažu, užbarstykite tarkuotos mocarelos ir parmezano.
- Išdėliokite paprikų juosteles ir apibarstykite džiovintais bazilikais.
- Kepkite 10-15 minučių.
Pabaigai…
Nepamirškite ragauti ir reguliuoti prieskonių kiekio viso gaminimo metu.