Picų tešla iš „Malsenos“ mišinio

Picų tešla iš „Malsenos“ mišinio

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Picų tešla iš „Malsenos“ mišinio norint pasigaminti skanų picos pagrindą.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Itališka
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • „Malsenos“ mišinys picų papločiams kepti: 1 pakelis (500 g)
  • vanduo: 300 ml (šiltas)
  • aliejus: 6 šaukštai

Gaminimo eiga
 

  • Turint po ranka pakelį „Malsenos“ mišinio picų papločiams kepti, tešlą iš jo visada paruoškite ypač greitai ir lengvai, nes nereikės kitų papildomų priedų – tik vandens ir trupučio aliejaus.
  • Iš vieno pakelio galima paruošti 3 vidutinio dydžio arba 2 didelius picų papločius.
  • Pakelio turinį suberkite į dubenėlį, maišydami supilkite vandenį ir aliejų, minkykite tol, kol tešla nebelips prie rankų. Sumaišytą tešlą apie 1 val. palaikykite uždengtą šiltoje vietoje, kad pakiltų.
  • Tada ant miltais pabarstyto stalo ar lentos suformuokite picų papločius, atsargiai perkelkite ant skardos, uždėkite mėgstamų produktų ir pagardinkite juos padažu.
  • Picas kepkite apie 15 – 20 minučių, iki 220° C temperatūros orkaitėje arba picų krosnelėje.

Pabaigai…

Maisto gaminimas namuose yra puikus būdas užtikrinti sveikesnius patiekalus ir kontroliuoti ingredientų kiekį.
Recepto raktažodžiai Picos, Picų tešla ir papločiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating