Pienių kąsneliai

Pienių kąsneliai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Saulė, šiluma, gražus oras ir žydinti gamta… Spalvingiausios ir ryškiausios gėlės, o tarp jų… soduose puikuojasi pikžolėmis pramintos kiaulpienės, kurias skubame išnaikinti ir nupjauti. Tačiau neskubėkime! Šios geltonos lyg saulė gėlės – tai tikra vitaminų bomba! Sakysite, kad nenorite valgyti pienių žiedų – na, ir be reikalo! Tačiau jeigu nenorite natūraliais gamtos vitaminais pasinaudoti tokiu būdu, tuomet siūlome Jums iš pienių pasigaminti labai gardžių patiekalų 🙂
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 kiaušinis
  • 3 šaukštai mėgiamų miltų
  • 4 šaukštai šalto vandens
  • 2 puodeliai skintų pienių žiedų
  • Šiek tiek aliejaus ir žiupsnelis druskos

Gaminimo eiga
 

  • Tinkamai paruoškite kiaulpienių žiedus: juos nuplaukite, jeigu rinkote su koteliais juos nuskinkite, nes prireiks tik pačių žiedų.
  • Į keptuvę įpilti aliejaus, jį gerai įkaitinti, tuo tarpu į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite šiek tiek druskos, suberkite miltus ir šiek tiek vandens, viską gerai išmaišykite.
  • Šioje masėje apvoliokite kiaulpienių žiedus ir juos apkepinkite keptuvėje.
  • Jei reikia, nusausinkite aliejaus perteklių, skanaus, puikiai tinka su mėgiamu padažiuku 🙂

Pabaigai…

Gaminant namuose galite kontroliuoti ingredientų kokybę ir kiekį.
Recepto raktažodžiai Greitai pagaminami, Kąsneliai, Kiaulpienių kąsneliai, Kiaulpienių patiekalai, Patiekalai iš kiaulpienių, Patiekalai iš pienių, Pavasariški patiekalai, Pienių kąsneliai, Pienių patiekalai, Sveiki patiekalai, Sveiki užkandžiai, Sveikuoliški kąsneliai, Užkandžiai, Vasariški patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating