Pikantiškas šašlykas su sezamų sėklomis

Pikantiškas šašlykas su sezamų sėklomis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Pasidalinkite savo patirtimi ir patarimais komentaruose, jei gaminate kitaip.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1,2 kg vištienos krūtinėlės
  • 1 šaukštas sezamų
  • aliejaus
  • 6 česnako skiltelės
  • 40 g tarkuotos imbiero šaknies
  • 200 ml sojų padažo
  • nedidelis gabalėlis aitriosios paprikos
  • 5–8 šaukštai sezamų sėklų
  • druskos

Gaminimo eiga
 

  • Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais. Marinatui sezamų aliejų sumaišykite su tarkuotu imbieru, smulkinta aitriąja paprika, česnakais ir sojų padažu. Gautame marinate gerai išmaišykite mėsą ir palikite pastovėti bent valandą. Mėsos gabaliukus suverkite ant šaltame vandenyje išmirkytų medinių iešmelių ir kepkite ant žarijų. Iškepusius kepsnius pabarstykite sezamų sėklomis.

Pabaigai…

Neskubėkite gamindami; kantrybė dažnai padeda pasiekti geriausius skonius.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating