Pomidorai su aštria varške

Pomidorai su aštria varške

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ačiū, kad išbandėte mano receptą. Pasidalinkite savo įspūdžiais komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • varškė: 300 g
  • pomidorai: 5-6
  • česnakas: 4 skiltelės
  • raudona aštrioji paprika: 1/2
  • alyvų aliejus: 3 valgomieji šaukštai
  • pjaustyti krapai ir kalendros: 1 arbatinis šaukštelis
  • kalendrų sėklos: 1/2 arbatinio šaukštelio
  • kmynai: 1/2 šaukštelio
  • druska
  • malti juodieji pipirai

Gaminimo eiga
 

  • Pradžioje nuvalykime česnaką ir sutraiškykime.
  • Antarme etape aštriąją papriką išvalykime ir supjaustykime ypač smulkiais kubeliais.
  • Tuomet varškę pertrinkime per sietelį, sumaišykime su aliejumi, česnaku, puse kalendros sėklų ir kmynų, druska bei maltais juodaisiais pipirais. Tada sudėkime susmulkintą papriką ir žalumynus, viską dar kartą labai gerai permaišykime.
  • Nuplaukime pomidorus, nusausinkime ir supjaustykime griežinėliais.
  • Galiausiai ant kiekvienos pomidoro skiltelės dėkime po valgomąjį šaukštą varškės masės bei apibarstykime likusiais prieskoniais. Viską galima patiekti ant skrudintos duonos riekelių. Ragaujam ir skanaus:)

Pabaigai…

Skonių balansas yra svarbus; apsvarstykite saldumą, sūrų, rūgštų ir kartų elementus.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating