Pomidorų tulpytės

Pomidorų tulpytės

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ryški raudona daržovė, o dar kartais vadinama ir uoga – tai pomidoras. Labai skanus ir sveikas pasirinkimas kaip garnyras prie pietų stalo, salotų ingredientas. Na, o šiame recepte pomidoras panaudotas labai išvaizdžiam, gražiam ir taip pat labai skaniam užkandžiui – tulpėms iš pomidorų!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 5 porcijos

Ingredientai
  

  • 15 vidutinio dydžio pomidorų
  • 250 g varškės
  • 1 agurkas
  • Svogūno laiškai arba laiškinis česnakas
  • Priedai: žalumynai, druska, pipirai

Gaminimo eiga
 

  • Pomidorus įpjauti ir taip padalinti į 4 dalis, bet neįpjaukite per giliai, svarbu, kad pomidoro pagrindas būtų tvirtas! Tuomet šaukštu išgremžti pomidorų vidų.
  • Į dubenį sudėti varškę, smulkiai pjaustytą agurką, priedus ir gerai išmaišyti.
  • Gautą mase užpildyti pomidorų vidų.
  • Pomidorus įsmeigti į laiškinius česnakus arba šiek tiek įpjovus įkišti po svogūno laišką ir gražiai paguldyti kaip puokštę lėkštėje.

Pabaigai…

Pateikimas svarbus – skirkite laiko patiekalo pateikimui ant lėkštės.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Daržovių užkandžiai, Greitai pagaminami, Lietuviški patiekalai, Nereikia kepti, Patiekalai iš pomidorų, Pavasariški patiekalai, Sveiki patiekalai, Sveiki užkandžiai, Šventiniai patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating