Purus varškės apkepas
Visą informaciją apie šio patiekalo gaminimą rasite žemiau.
Ingredientai
- tryniai: 2
- baltymai: 5
- varškė: 400 gramų
- maskarponė: 4-5 šaukštai
- cukrus: 3 šaukštai
- miltai: 1,5-2 stiklinės
- vanilinis cukrus: 1 šaukštelis
- druska
Gaminimo eiga
- Pirmame etape varškę bei maskarponę ištrinkime su tryniais. Suberkime miltus ir viską išmaišykime.
- Tuomet baltymus išplakime iki standžių putų su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Viską atsargiai įmaišykime į varškės masę.
- Galiausiai kepkite į iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug – minučių.
Pabaigai…
Maisto gaminimas yra puiki galimybė kūrybiškai išreikšti save.