Pusrytinė duona

Pusrytinė duona

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Jei sukate galvą, ką pasigaminti greito pusryčiams, o galbūt nusprendėte nebepirkti duonos ar batono parduotuvėje, arba tiesiog tam neturite laiko, siūlome pasigaminti vos iš 3 ingredientų, labai paprastai pagaminą, itin šviežią, purią ir minkštą naminę duoną, kuri puikiai tiks sumuštiniams ar įvairioms pusryčių užtepėlėms.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 5 porcijos

Ingredientai
  

  • 6 kiaušiniai atskirtu baltymu ir tryniu + 2 pilni kiaušiniai
  • 70 ml norimo aliejaus
  • 2 puodeliai migdolų miltų
  • Prieskoniai: šiek tiek druskos, kepimo miltelių

Gaminimo eiga
 

  • Paimti 6 kiaušinius, į vieną dubenį atskirti baltymus į kitą trynius. Į indą su tryniais įmušti du pilnus kiaušinius.
  • Į trynių masę supilti aliejų, gerai išmaišyti, supilti miltus, prieskonius ir viską kartu išmaišyti.
  • Išplakti baltymus, po šaukštą dėti į trynių masę ir vis maišyti.
  • Paruoštą tešlą dėti į kepimo indą ir kepti 190 laipsnių temperatūroje apie 45 min.

Pabaigai…

Nepamirškite, kad maisto gaminimas yra malonumas tiek procese, tiek galutiniame patiekale.
Recepto raktažodžiai Greitai pagaminami, Keli ingredientai, Kepiniai, Kepti orkaitėje, Kiaušinių patiekalai, Naminė duona, Naminiai patiekalai, Patiekalai pusryčiams
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating