Pyragas su milteliniu cukrumi ir sausainiais
Daugiau apie receptą ir jo gaminimo būdą rasite apačioje.
Ingredientai
- sausainių: 300 gramų
- grietinės: 500 gramų
- miltelinio cukraus: 1 stiklinės
Gaminimo eiga
- Pirmiausia sutrupiname sausainius (pvz: krekerius), įdedame stiklinę miltelinio cukraus, sudedame grietinę. Viską labai gerai išmaišome.
- Tuomet sudedame paruoštą masę į pyrago formą bei palaikome šaldytuve bent jau valandas arba dar geriau paliekame visai nakčiai.
- Patarimas: tokį patį pyragą galime padaryti vietoje vienos stiklinės miltelinio cukraus įdėdami gramų chalvos. Abu variantai gausis labai skanūs. Ragaujam!
Pabaigai…
Stenkitės naudoti sezoniškus produktus, kad gautumėte šviežiausią ir skaniausią rezultatą.