Pyragas su pieno pudingu

Pyragas su pieno pudingu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Turkiškai muhallebi yra pieno pudingas, be kurio tikriausiai neužaugo nė vienas Turkijos vaikas. Be to, jis dažnai naudojamas kaip kitų pudingų pagrindas. Kadangi Turkijoje į desertus retai kada dedama grietinėlės, šis pieno pudingas verdamas vietoj kremo biskvito lakštams, dar dažniau sausainiams pertepti. Pyragui pagaminti neprireiks daug pastangų. Svarbiausia – jame dera tai, ką mėgsta turkai: pieno pudingas, baltasis šokoladas ir kokosai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • Šokoladinis pyragas (paruoštas arba pirktas parduotuvėje)
  • Muhallebi (turkiškas pieniškas pudingas)
  • Šokoladinis Ganache
  • Smulkinti pistacijos (neprivaloma, papuošimui)

Gaminimo eiga
 

  • Į pagrindą dėkite šokoladinio pyrago sluoksnį.
  • Ant pyrago užtepkite sluoksnį muhallebi (pieniško pudingo).
  • Ant viršaus uždėkite dar vieną šokoladinio pyrago sluoksnį.
  • Procesą kartokite, kol susidarys norimi sluoksniai.
  • Baigdami tortą apliekite šokoladiniu ganache.
  • Pasirinktinai papuošimui pabarstykite viršų smulkintomis pistacijomis.
  • Prieš patiekdami leiskite tortui sustingti ir atšalti.

Pabaigai…

Visada pradėkite su švaria virtuve; tai padaro gaminimo procesą malonesnį.
Recepto raktažodžiai Pyragai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating