Pyragas su šokoladu, razinomis ir obuoliene

Pyragas su šokoladu, razinomis ir obuoliene

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kviečiu pasidalinti savo idėjomis ir pastabomis komentaruose žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • cukrus: 1 stiklinė
  • kiaušiniai: 3
  • tirpintas sviestas: 200 gramų
  • miltai: 1 stiklinė
  • kepimo milteliai: 2 arbatiniai šaukšteliai
  • juodasis šokoladas: 100 gramų
  • jogurtas: 250 mililitrų
  • citrinos sultys: 1/2 citrinos
  • citrinos žievelės: 1/2 citrinos
  • obuolių košė

Gaminimo eiga
 

  • Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, lėtai supilkite ištirpintą ir atvėsintą sviestą, jogurtą. Masę išplakite. Suberkite miltus, kepimo miltelius, tarkuotą citrinos žievelę ir supilkite sultis. Maišykite, kol išeis vientisa tešla. Suberkite razinas ir pjaustytą šokoladą į tešlą, išmaišykite.
  • Supilkite pusę tešlos į sviestu pateptą formą. Išlyginkite ir aptepkite obuolių koše. Supilkite likusią tešlą ant viršaus. Vėl išlyginkite ir apibarstykite cukranendrių cukrumi.
  • Galiausiai kepkite apie minučių laipsnių temperatūroje. Paprasta ir labai skanu.

Pabaigai…

Eksperimentuokite su maisto gaminimo technikomis iš skirtingų virtuvių, kad praplėstumėte savo įgūdžius.
Recepto raktažodžiai Pyragai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating