Pyragas su uogiene

Pyragas su uogiene

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Toliau pateikiami ingredientai ir gaminimo eiga.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • margarinas: 200 gramų
  • kiaušiniai: 2
  • cukrus: 1 stiklinė
  • kvietiniai miltai: 2,5 stiklinės
  • kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
  • uogienė: 400 mililitrų

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia ištirpinkime margariną, kiaušinius gerai išplakime su cukrumi. Berkime kepimo miltelius bei miltus. Tešla neturi būti kieta, lengvai minkoma rankose. Padalinkime į dvi nelygias dalis. Mažesnę dalį dėkime į šaldytuvą maždaug valandai. Didesnę dalį tolygiai paskirstykime ant skardos. Ant viršaus dėkime uogienę. Mažesnę tešlos dalį stambiai sutarkuokime (pvz burokine tarka) bei berkime ant viršaus. Kepkime iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug – minutes, kol pyragas įgaus gražią auksinę spalvą. Dabar jau galime valgyti! Skanaus.

Pabaigai…

Visada ragaukite patiekalą prieš patiekiant, kad įsitikintumėte, jog skoniai yra subalansuoti.
Recepto raktažodžiai Pyragai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating