Riešutiniai blyneliai su varške

Riešutiniai blyneliai su varške

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Riešutiniai blyneliai su varške tai labai greitai ir skaniai paruošiami blyneliai. Jie ypač tinka prie kavos ar arbatos, bei tikrai patiks jūsų mažiesiems.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • Tešlai:
  • pienas: 200 ml
  • kiaušiniai: 2
  • miltai: 100 g
  • cukrus: 3 šaukštai
  • lazdynų riešutai: 3 šaukštai (malti)
  • krakmolas: 50 g
  • druska
  • aliejus: kepti

Gaminimo eiga
 

  • Įdarui pieną supilkite į per sietelį pertrintą varškę, pridėkite nutarkuotą citrinos žievelę, supilkite išspaustas vaisiaus sultis. Berkite cukraus pudrą.
  • Iš miltų, krakmolo, riešutų, pieno, kiaušinių trynių, cukraus ir žiupsnelio druskos užmaišykite tešlą. Tada pamažu įmaišykite ir išplaktus kiaušinių baltymus. Įkaitintame aliejuje iškepkite nedidelius apskritus blynelius. Pusę blynelių aptepkite varškės mase. Ant viršaus dėkite uogų ir užvožkite likusiais blyneliais. Šviežias avietes galite keisti šaldytomis ar kitomis uogomis, konservuotais vaisiais.

Pabaigai…

Neskubėkite gamindami; kantrybė dažnai padeda pasiekti geriausius skonius.
Recepto raktažodžiai Blynai, Miltiniai patiekalai, Riešutai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating