Riešutų troškinys su daržovėmis ir ciberžole

Riešutų troškinys su daržovėmis ir ciberžole

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis troškinys sujungia šviežių daržovių ir sultingos kiaulienos skonį su ciberžolės ir česnako aromatu. Tai puikus pasirinkimas žiemos vakarienei, kuomet norisi ko nors šilto ir jaukaus. Jis ne tik skanus, bet ir maistingas, praturtintas vitaminais ir mineralais iš daržovių.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Puodas (Didelis, gilus puodas troškinimui)
  • Pjaustymo lentelė
  • Peilis (Aštrus, daržovėms ir mėsai pjaustyti)
  • Medinė mentelė (Kepimui ir maišymui)

Ingredientai
  

Pagrindiniai ingredientai

  • 400 g Kiauliena
  • 200 g Brokoliai
  • 1 vnt Raudona paprika
  • 2 vnt Bulvės
  • 1 vnt Morka
  • 1 vnt Svogūnas
  • 2 skiltelės Česnakas
  • 1 a.š. Druska
  • 1/2 a.š. Juodieji pipirai
  • 1 l Sultinys
  • 2 v.š. Alyvuogių aliejus
  • 1 a.š. Ciberžolė

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite alyvuogių aliejų puode ir apkepkite smulkintą svogūną ir česnaką.
  • Į puodą sudėkite kubeliais pjaustytą kiaulieną ir kepkite, kol apskrus.
  • Į puodą įdėkite supjaustytas bulves, morką, papriką ir brokolius.
  • Pagardinkite druska, pipirais ir ciberžole.
  • Užpilkite sultinį ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 40 minučių, kol daržovės suminkštės.
  • Patiekite karštą troškinį.

Pabaigai…

Šis troškinys yra puikus žiemos vakarienės pasirinkimas, kupinas vitaminų ir mineralų.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 30gBaltymai: 20gRiebalai: 10gSotieji riebalai: 2gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 4gCholesterolis: 50mgNatris: 600mgKalis: 700mgSkaidulos: 5gCukrus: 5gVitaminas A: 800IUVitaminas C: 50mg
Recepto raktažodžiai Ciberžolė, Daržovės, Kiauliena, Receptai su nuotraukomis, Troškinys
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating