Rūkytos dešrelės su baltu padažu ir bulvių koše

Rūkytos dešrelės su baltu padažu ir bulvių koše

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis patiekalas yra tobulas pavyzdys, kaip tradiciniai ingredientai gali sukurti ypatingą skonį. Rūkytos dešrelės ir kreminis baltas padažas puikiai dera su bulvių koše, o marinuoti agurkai prideda malonų rūgštumą. Šis patiekalas tinka tiek kasdieniam vakarieniui, tiek ypatingesnei progai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos
Kalorijos(-ų) 550 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Puodas (Bulvių košei virti)
  • Keptuvė (Dešrelėms apkepinti)
  • Peilis (Svogūnų ir kitų ingredientų pjaustymui)

Ingredientai
  

Pagrindiniai ingredientai

  • 2-3 vnt Rūkytos dešrelės - Supjaustytos gabalėliais
  • 4 vnt Bulvės - Nuluptos ir išvirtos
  • 50 ml Grietinėlė - Padažui
  • 1 valgomasis šaukštas Sviestas - Bulvių košei
  • Pagal skonį Druska ir pipirai
  • 100 g Marinuoti agurkai - Patiekimui šalia
  • Šiek tiek Svogūnų laiškai - Papuošimui

Gaminimo eiga
 

  • Bulves išvirti ir sutrinti su sviestu, kol gaunama vienalytė košė. Pagardinti druska.
  • Keptuvėje apkepinti rūkytas dešreles, kol jos taps traškios.
  • Baltam padažui pašildyti grietinėlę, kol ji šiek tiek sutirštėja, ir pagardinti druska bei pipirais.
  • Patiekti bulvių košę su keptomis dešrelėmis, užpilant baltą padažą. Patiekalą papuošti svogūnų laiškais ir patiekti su marinuotais agurkais šone.

Pabaigai…

Galite išbandyti skirtingus rūkytos dešrelės tipus, kad surastumėte savo mėgstamą derinį. Taip pat, jei norite, galite padažą pagardinti trupučiu garstyčių ar krienų.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 550kcalAngliavandeniai: 60gBaltymai: 20gRiebalai: 30gSotieji riebalai: 15gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 80mgNatris: 1200mgKalis: 700mgSkaidulos: 5gCukrus: 5gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 20mg
Recepto raktažodžiai Baltas padažas, Bulvių košė, Rūkytos dešrelės
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating