Rūkytos žuvies užtepėlė

Rūkytos žuvies užtepėlė

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nuotraukoje matote patiekalą iš šių ingredientų.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • rūkytos žuvies (rinkimes pagal savo skonį)
  • mėlynojo svogūno
  • majonezo
  • druskos
  • pipirų
  • žalumynų

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia žuvį atskirkime nuo kaulų bei susmulkinkime nedideliais gabaliukais. Tada įmaišykiime susmulkintą svogūną, bei kapotus žalumynus (puikiai tiks petražolės, krapai, svogūnų laiškai ir/arba laiškinis česnakas). Viską paskaninkime druska bei pipirais. Galiausiai gautą masę sumaišykime su majonezu. O dabar jau ragaukime. Skonis tiesiog nuostabus!

Pabaigai…

Tiksliai matuokite ingredientus, kad užtikrintumėte patiekalo konsistenciją.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating