Rusiški lietiniai su varškės ir silkių įdaru

Rusiški lietiniai su varškės ir silkių įdaru

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Kas mėgsta silkę, tiems tikrai patiks šie kiek keistoki Rusiški lietiniai su varškės ir silkių įdaru.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • Tešlai:
  • miltai: 2 stiklinės
  • kiaušiniai: 2
  • pienas: 1 stiklinė
  • vanduo: 1 stiklinė
  • druska
  • kepimo milteliai: 1 šaukštelis
  • aliejus: kepti
  • Įdarui:
  • varškė: 400 g
  • silkė: 200 g
  • krapai

Gaminimo eiga
 

  • Pradžiai pilkite į keptuvę truputį tešlos (sluoksnis turėtų būti kiek storesnis, nei įprastų lietinių).
  • Šiek tiek apkepę, krėskite per vidurį įdaro (kaip pasigaminti aprašyta truputėlį žemiau), užpilkite dar vienu sluoksniu tešlos, po minutėlės apverskite.
  • Įdaro paruošimas: Kad paruošti įdarą per sietelį pertrinkite varškę.
  • Tuomet silkes supjaustykite nedideliais gabaliukais.
  • Kad būtų skaniau nepamirškite visko pagardinti krapais (jų dėkite pagal skonį, krapų mėgėjai gali jų įdėti šiek tiek daugiau).
  • Ir galiausiai įdarytus blynus galima tiekti su lydytu sviestu, grietine.

Pabaigai…

Maisto gaminimas namuose yra puikus būdas užtikrinti sveikesnius patiekalus ir kontroliuoti ingredientų kiekį.
Recepto raktažodžiai Blynai, Miltiniai patiekalai, Patiekalai su silke, Rusiški patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating