Ryžiai su krevetėmis ir česnakais

Ryžiai su krevetėmis ir česnakais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientai ir recepto eigos aprašymas yra apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • krevetės: 200 gramų
  • ryžiai: 100 gramų
  • česnakas: 4 skiltelės
  • baltas vynas: 50 mililitrų
  • rozmarinas (geriausiai šviežias, bet tiks ir džiovintas)
  • krapai
  • pipirai
  • druska
  • aliejus: kepimui

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia krevetes atšildykime. Ryžius išvirkime, perliekime šaltu vandeniu bei nuvarvinkime. Česnaką supjaustykime bei kartu su krevetėmis ir prieskoniais pakepinkime šlakelyje aliejaus, supilkime vyną, apie viena minutę patroškinkime. Suverskime ryžius, pasūdykime pagal skonį, dar kelias minutes patroškinkime. Paprasta ir skanu!
  • Patarimas: Patiekalas bus skanesnis su balto vyno taure.

Pabaigai…

Organizuotumas ir iš anksto paruošti ingredientai gali padaryti maisto gaminimą malonesnį.
Recepto raktažodžiai Jūros gėrybių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating